Отзиви

Начало → За нас → Отзиви

Какво мислят за нашата работа клиентите ни

С радост споделяме мнения на наши клиенти и партньори за съвместните ни отношения през годините. Естествено, ще се радваме да научим и от вас какво мислите и чувствате за нашата работа!

Пишете ни

Албена Димитрова

Повече от 10 години сътрудничим с Емпатия МВ. Тренингите, които провеждаме с тях, ни помагат да опознаем по-добре себе си, да открием силните си страни, да повярваме в потенциала си, което ни прави по-успешни. В лицето на Мариола Кьосева и Владимир Дедек ние срещаме не само професионалисти, но и истински приятели. Всичко, което вземаме от тези тренинги, ни помага да сме по-добри не само в бизнеса ни с Орифлейм, но и в личен план. Помага ни да направим избора да сме щастливи. Участието в тренингите ни дава възможност сами да достигнем до определени истини, провокира ни да вземем решения за промени и ни води по безкрайния път на личното усъвършенстване.

Наученото не само ни изгражда като личности, но и ни кара да се обърнем към другия, да се поставим на негово място, да му подадем ръка, да сме по-човечни. Така сме готови да бъдем лидери на сплотен екип, който побеждава.

Изпълнителен директор,
Орифлейм България


Боряна Карагьозова

От около 5 години, работим с Емпатия МВ по авторски проект, който сме нарекли официално „Открий силните си страни и ги развий в работата си“, а неофициално ние го наричаме „Яхни удоволствията си и се остави на успехите си“. И никога досега, удоволствието, работата и удоволствието от работата, не са били толкова възможни да съществуват заедно. Благодарение на най-добронамерените хора на света – Мариола и Владо – всички ние получихме шансове, които рядко се явяват:

· Да разберем силните си страни и да ги развиваме!
· Спокойно да приемем слабите си страни, без да се налага да ги крием и да се притесняваме!
· Да направим силен екип, в който всеки е ценен заради това, което може, и да оценим другия, който може това, което аз не мога!
· Да намерим отговори на най-трудните въпроси в личния си живот!

И всичко това се случва, защото емпатията на Владо и Мариола е не просто име, а най-ценното благо, с което всеки бива даряван от тях. И най-малкото, което би получил…

Боряна Карагьозова,
частен клиент


Атанас Ошавков

Проведеният през декември 2010 вече втори тиймбилдинг с екипа на Човешки ресурси на Каменица АД отново оправда нашите очаквания по отношение на реализация на целите на тренинга и организацията по неговото провеждане.

Благодарим на водещия тренинга психологически екип на Емпатия МВ – Мариола Кьосева и Владимир Дедек.

Директор Човешки ресурси,
Каменица АД


Поля Станчева

През 2002 Българското национално радио сключи договор с психологическа къща Емпатия МВ, спечелила конкурса за участие в атестационния процес на работещите в БНР. Специалистите от психологическа къща Емпатия МВ, разработиха методика и определиха набор от психометрични тестове, с които изследваха личностните и поведенчески характеристики на средния ръководен състав за: работа под напрежение; толерантност; способност за решаване на проблеми; нагласи за взаимодействие; стил на ръководство; поведенчески стил за справяне с междуличностни конфликти; качество на мисленето и т.н.

Психологическа къща Емпатия МВ изпълни задълженията си по договора в срок и с необходимата отговорност и качество

Генерален Директор,
Българско национално радио


Доктор Петков

Ръководството на търговско представителство Hexal AG изразява благодарност на екипа на Емпатия МВ за постигнатия резултат в проведения тридневен тренинг, чрез който на практика се повиши мотивацията за успех и комуникативната компетентност на медицинските ни представители.

Маркетинг мениджър,
Hexal AG, България


Галина Димитрова

Вече трета поредна година Биотроник България ЕООД работи съвместно с Емпатия МВ. През този период аз и моят екип имахме възможност да натрупаме положителни впечатления от работата на фирма Емпатия МВ ООД и в настоящето писмо бих искала да посоча причините, които ми дават основание да ги препоръчам като надежден партньор.

Емпатия МВ активно участва с подбора, развитието и усъвършенстването на екипа на Биотроник. Благодарение на групови обучения от различно естество, които психолозите разработват специално за нас, Биотроник се радва на силен, сплотен и мотивиран екип. Въпреки динамичната и напрегната външна среда, в която работим, атмосферата в нашия офис е хармонична и изпълнена с разбирателство. Емпатия МВ винаги и с готовност провежда и индивидуални срещи с екипа на фирмата.

Съвместно с Емпатия МВ, Биотроник организира няколко обучения за свои клиенти – отделения по електрокардиостимулация и инвазивна кардиология. Резултатите, които наблюдавахме в последствие, бяха изключително добри. Лекарите и медицинските сестри дадоха силен положителен отзвук от провелите се срещи и пожелаха обучението да бъде продължено в следващи нива.

Уверено Ви препоръчвам сътрудничеството с Емпатия МВ, защото от Биотроник България ЕООД сме убедени в коректността им и качеството на техните услуги.

Изпълнителен директор,
Биотроник България ЕООД


Искате да допълните? Изпратете ни вашето мнение още днес!